Dieptereiniging keuken

Een schone keuken is de basis van een professionele keuken. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan de hygiëne in professionele keukens. Daarnaast is het bij veel organisaties vaak nog onbekend dat de verzekering vraagt om een jaarlijkse dieptereiniging van uw keuken. Vaak komt men daar achter wanneer schade is ontstaan door bijvoorbeeld brand in te vette afzuigkanalen.

Keukenreiniging

Ook ophoping van vuil op moeilijk bereikbare plaatsen is een veelvoorkomend probleem. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich binnen het afzuigsysteem, tegen tegelwanden en achter apparatuur.

Door middel van dieptereiniging zal de brandveiligheid worden verhoogd en ongedierte worden voorkomen. Tijdens een dieptereiniging wordt alles gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd in keukens en sanitair. Ook worden alle elementen in de keuken direct gecontroleerd of ze nog functioneren.

Schoonmaak volgens HACCP-normen

Wij maken schoon conform de HACCP-normen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken en vervangen we kitnaden. Voor een (groot)keuken adviseren we een jaarlijkse dieptereiniging.

Wij  zijn hierin van toegevoegde waarde. Een dieptereiniging in de keuken zorgt ervoor dat er een goede hygiënische ruimte is om in te werken en het zorgt tevens voor een stralende indruk bij uw klanten!

Wilt u advies over keukenreiniging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Deze diensten bieden wij o.a. aan in de volgende segmenten

Quote Author

Wij werken al ruim 15 jaar met GWS. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een direct marketingorganisatie met 65 medewerkers. Er komen regelmatig klanten uit de ICT en Automotive sector bij ons over de vloer. Transparantie is een van onze kernwaarden en wij geven onze klanten dan ook graag een kijkje in onze keuken. Wij krijgen vaak complimenten hoe het er bij ons uitziet. Dit komt zeker niet in de laatste plaats door de wijze waarop er bij ons wordt schoongemaakt. Een schone en prettige werkomgeving werkt positief voor onze medewerkers en straalt ook uit op onze klanten. Het management van GWS staat midden in de samenleving en is sociaal betrokken. Dit merk je o.a. aan de mensen die vanuit GWS bij ons werken: ik beschouw ze als medewerkers van Computer Profile. Schoonmaak is veel meer dan de laagste prijs. GWS bewijst dit wat mij betreft al jaren.

Michiel Alkemade

Computer Profile