Vloeronderhoud

Vloeren worden meestal intensief gebruikt en hebben dus intensief onderhoud nodig. Specialistisch vloeronderhoud is een vak apart en GWS dé schoonmaker beheerst dit vak tot in de finesses. Of het nu gaat om tegelvloeren, linoleumvloeren, pvc-vloeren, siergrindvloeren, marmeren vloeren of betonvloeren: wij komen altijd met een gepaste oplossing!

Specialistische reiniging van vloeren

GWS dé schoonmaker beschikt over goed opgeleide en ervaren vakmensen, want specialistisch vloeronderhoud begint waar de reguliere schoonmaak stopt. Onze medewerkers weten of een vloer met stoom, droog of nat gereinigd moet worden en zorgen dat u minimale overlast heeft van de reiniging. Zo kunnen we deze werkzaamheden ook ’s-avonds of in het weekend uitvoeren. Ook het in- en uitruimen kunnen wij voor u doen. Onze aanpak sluit geheel aan bij uw wensen.

 

Advies over vloeronderhoud van GWS?

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de vloeren in uw gebouw? Of het gaat om harde vloeren of vloerbedekking, wij verzorgen graag een proef op locatie om te bepalen op welke wijze wij uw vloer kunnen reinigen, impregneren en of conserveren.

Wij leggen als het ware iedere dag de 'rode loper' uit voor u, uw personeel en uw klanten!

Wilt u advies over vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Quote Author

Wij werken al ruim 15 jaar met GWS. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een direct marketingorganisatie met 65 medewerkers. Er komen regelmatig klanten uit de ICT en Automotive sector bij ons over de vloer. Transparantie is een van onze kernwaarden en wij geven onze klanten dan ook graag een kijkje in onze keuken. Wij krijgen vaak complimenten hoe het er bij ons uitziet. Dit komt zeker niet in de laatste plaats door de wijze waarop er bij ons wordt schoongemaakt. Een schone en prettige werkomgeving werkt positief voor onze medewerkers en straalt ook uit op onze klanten. Het management van GWS staat midden in de samenleving en is sociaal betrokken. Dit merk je o.a. aan de mensen die vanuit GWS bij ons werken: ik beschouw ze als medewerkers van Computer Profile. Schoonmaak is veel meer dan de laagste prijs. GWS bewijst dit wat mij betreft al jaren.

Michiel Alkemade

Computer Profile